lauantai 9. kesäkuuta 2012

Duunia, duunia, duunia.

Kolmisen viikkoa edellisestä rustailusta, siispä taitaa olla korkea aika kirjottaa vähän fiiliksiä ylös. Oon  juossu tän viikkoa lähes 24/7 töissä, eikä kyllä oo tehny yhtään pahaa. Ajelin viime viikon lopussa yhen tonnisen prätkän Vantaalta Joensuuhun ja maltoin olla siellä peräti vajaan vuorokauden, poispäin  tullessa tinasin itteni känniin ja jatkoin samaa maanantaihin, tiistaina pitiki jo mennä töihin...
Tuossa juopotellessa ei jaksanu/muistanu hakea apteekista lääkkeitä ja olin jonku 4-6 päivää ilman ryynejäni, eikä tuo olo hirveesti ainaka huonontunu. Ehkä kännissä pientä hypoa mutta eipä tuohon kuollu, masista ei ainaka toistaseks näy. Nyt on kuitenki ryynitki, onneks. Koin lähinnä huonoa omaa tuntoa siitä etten syöny lääkkeitäni, nyt sitte vituttaa ku join lähes kaikki rahani.

Noh, kävin torstaina lekurilla juttelemassa labroista ja ajokortistani. Kuulemma näkyy juominen veriarvoissa ja näinollen jouduin tipattomalle ja ennen jussia uusiks labroihin. On nyt vähän vaakalaudalla tuon ajokortin kanssa... Ei hyvä, tarviin ajokorttia ihan tosissani sekä töissä että vapaalla.

Mutta yleisesti katottuna miulla menee muuten hyvin. Enkä nyt jaksa rustailla enempiä, ei oo oikein asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti